May 09, 2019

Restok produk Shaklee Mei 2019

Restok produk Shaklee Mei 2019
Restok produk Shaklee Mei 2019


Terpaksa #EncikGajah ke HQ harini sebab demand tinggi bulan puasa ni Alhamdulillah.

#PerformanceDrink tu beberapa tempat dah habis stok. Laju betui. Baru berapa hari puasa. Ramai cari PD ni sebab tak bagi mudah dehydrate. Elok minum time sahur. Tak mudah rasa dahaga dan kering bibir masa puasa. Ni lah minuman Astronaut US masa kat space. NASA pun pilih Shaklee. Hehe.
Produk Shaklee telah berada di dalam setiap misi NASA sejak 1993!

#ESP dan #CinchShake tu, kasi kenyang lebih lama and beri sustained energy jugak. So takdelah tergendala aktiviti seharian walaupun puasa. Even menyusu or pregnant pun takde masalah.

#MealShakes pulak, versi kanak-kanak punya 👧🏻👦🏻

Terima kasih customers kerana memilih kami ❤️

Nak Nad bantu pilih supplement yang sesuai? Tanya ja naaa www.wasap.my/60122295680.


Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)