July 11, 2019

Beli Car Seat Ziyani



Datang lagi sini lagi (LittleWhiz.com), cari car seat untuk anak dara pulak. Since Maxi Cosi dia dah pi hantar servis, almaklumlah dah 5 tahun pakai tak pernah servis. Tahun ni baru dapat ilmu car seat boleh servis 🤣

Nanti Nad cerita pasal servis car seat tu k bila dah siap next week.

Ziyani pilih Car Seat ni sebab warna Merah macam Maxi Cosi

Kali ni datang sini lama betul nak decide nak beli yang mana. Sebab anak dara Ummi ni meragam. Tak sunyi la kedai ni harini dengan suara Ziyani tadi 😂

Terpaksa la Abi pujuk dia dengan macam-macam cara 🤭

Alhamdulillah sales person sini sabar je layan. Try beberapa car seat tadi.

Akhirnya Ziyani pilih Chicco Youniverse. Siap diorang pasangkan kat kereta lagi. Thank you LittleWhiz!

Staff LittleWhiz pasangkan Car Seat dan ajar kami sekali
On the way balik, Ziyani pun lelap dalam car seat pilihan hati ❤️
 
Test dulu beberapa jenis Car Seat sebelum confirm. Nuha pun try sekali

Ziyani dah lelap waktu balik dari Shah Alam

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.