August 13, 2019

Organizer Bag


Organizer Bag
Organizer Bag
Mudah guna organizer ni. Letak baju-baju yang licin. Contohnya

✅ Baju raya satu family + butang Baju Melayu
✅ Blouse, seluar, jubah dan shawls (pakaian jalan-jalan Nad)
✅ Swimsuits + goggles + sunscreen

So takdelah berterabur bila buka balik bag.

Selain tu, ada jugak yang jenis macam zipper bag tu, dapat sekali bila beli set ni. Nad letak barang-barang kecil. Contohnya

✅ Pakaian dalam
✅ Stokin + anak tudung + arm socks

So senang nak cari dan nampak kemas je 🥰

Organizer Bag
Organizer Bag beli di Shopee
Murah pun murah. RM 11.80 dapat 6 pcs. Beli kat Shopee je. Harga lagi murah pun ada. Contoh set ada dalam gambar kedua.

Organizer Bag Youth
Organizer Bag Youth
Bila travel jugak, Youth Skincare mesti tak tinggal. Tu Nad bawa full set, muat bag Youth tu.

✅ Cleanser
✅ Toner
✅ Eye cream
✅ Moisturizer SPF 50
✅ Serum
✅ Radiance C plus E
✅ Night Cream
✅ Clay Mask
✅ Gold Mask

Organizer Bag Youth
Rupa dalam Organizer Bag Youth
Siap masuk benda-benda lain lagi yang berkaitan.

So bila sampai je ke destinasi, just buka ikatan beg tu dan dah jadi bekas simpan atas meja solek. Tak berterabur.

Dapat tengok barang tersusun pun satu terapi kan 🥰

Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.