August 05, 2019

Promosi Vivix 7 botol

Promosi Vivix 7 botol
Promosi Vivix 7 botol
Kelmarin, on the way ke Melaka, sempat register new member. Guna phone je kat website Shaklee. Order beberapa vitamin. Shaklee poskan.


Semalam, balik dari Melaka, dapat order promo Vivix 7 botol dan other Shaklee products dari seorang ahli Shaklee under Nad. Beliau sekeluarga memang guna Shaklee. Dari supplements, Youth Skincare, dan Get Clean (pencuci organik). Total belian harga ahli RM 2.6K ++ semalam saja 🤩 Yang ni duduk di Bangi. Nanti kami akan hantar terus je rumah beliau.

Harini pun Alhamdulillah receive orders dari ahli Shaklee under yang lain. Belian ratus-ratus juga. Orderkan secara online. Shaklee pos. Mudahnyaaa lahai.


Tak pernah lagi so far buat bisnes Shaklee ni tak ada sales sejak start pada tahun 2012 sampai sekarang. Yang penting kita tetap share dengan konsisten. Permintaan sentiasa ada 😊

Syukur Alhamdulillah juga untuk customers yang baik-baik belaka ❤️

Sempat lagi berceloteh Makyong ni sebelum tidur. Hehe. Baru sampai rumah. Sambil landing atas katil betulkan pinggang sambil share kat sini ha 😁

Sat lagi ambil Ostematrix macam biasa barulah tak lenguh pinggang, tak kejang kaki pregnant ni. Bangun pagi tak liat, membuang pun lancar InshaAllah.


Ok dah dah 😂

Selamat Malam kawan-kawan. Assalamualaikum 💕
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)