September 10, 2019

Bergambar dengan Pencipta Nutriferon, Dr. Yasuhiko Kojima

Bergambar dengan Pencipta Nutriferon, Dr. Yasuhiko Kojima
Bergambar dengan Pencipta Nutriferon, Dr. Yasuhiko Kojima

One of my sweetest memories, dapat jumpa dan bergambar dengan Dr. Yasuhiko Kojima, Pakar Immunologi terkenal yang Allah ilhamkan untuk formulasikan Nutriferon 🥰

Gambar ni dirakamkan sewaktu Trip Shaklee ke Jepun 2 tahun lepas, umur dia 92 tahun tau! Tapi serius tengok dia rasa kagum sebab dia masih cergas dan ceria je pada usia tu. Dah lah dah malam masa tu.

Bergambar dengan Pencipta Nutriferon, Dr. Yasuhiko Kojima

Setelah beratur panjang, sampai je turn Nad, Nad cakap kat dia "Konbanwa!". Terus dia senyum. Hehe.

Then ingat nak cepat-cepat lah ambik gambar kan. Sebab semua kena cepat-cepat ambil gambar sebab panjang lagi beratur kat belakang.

Tapi dia sempat cakap kat Nad, "Nice to meet you!" Fuhh senyum sampai telinga la Nad lepastu 😁😁 Sebab tengok orang sebelum Nad dia tak senyum macam tu. Hihi.

Bergambar dengan Pencipta Nutriferon, Dr. Yasuhiko Kojima
Pencipta Nutriferon, Dr. Yasuhiko Kojima

MasyaAllah, 40 tahun beliau buat research -- screening, testing, and evaluating beribu ribu sebatian dan lebih 200 jenis herba hingga akhirnya pada tahun 1954 terhasilnya Nutriferon, untuk naikkan level interferon dalam badan kita (immune booster) ❤️

Semoga kita juga dapat umur panjang yang sihat dalam keberkatan, supaya dapat banyak buat ibadah dan menambah baik hidup orang lain 🥰

Hubungi Nadiah Suhaidi

Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.