September 09, 2019

Testimoni Nutriferon Shaklee - Anak Kuat Imun


Az Zahin ni kecik-kecik dulu ada eczema. Start umur 1.5y tiba-tiba kena. Malam-malam tergaru-garu sampai berdarah kat area telinga dia tu. Terlompat lah Ummi Abi dari katil tengah-tengah sedap tidur bila tengok kulit anak berdarah. Kat kaki pun sama. Kering dan gatal.
Testimoni Nutriferon : Eczema Az Zahin dah Pulih
Pipi dan Telinga yang ada eczema. Garu sampai berdarah

Testimoni Nutriferon : Eczema Az Zahin dah Pulih
Pipi dan Telinga yang ada eczema. Garu sampai berdarah
Masa tu dia tak suka apa-apa kecuali Nutriferon. Oklah Ummi bagi. Serbuk letak dalam mulut, dia hisap-hisap, telan. Suka sangat Nutriferon ni. Tak minum air pun takpa lepastu 😂

InshaAllah selamat sebab ia dari Biji Labu, Biji Plantago, Bunga Safflower, dan Bunga Japanese Honeysuckle je.

Testimoni Nutriferon : Eczema Az Zahin dah Pulih
Bahan Utama Nutriferon
Alhamdulillah kulit Az Zahin nampak improve. Dah kurang eczema dia. Sampailah dia umur 3 tahun, eczema dia hilang gitu je macam magic!

Kulit elok tak berbekas Alhamdulillah. Sampaikan Ummi pun lupa dah dia pernah ada eczema dulu 🤭

Testimoni Nutriferon : Eczema Az Zahin dah Pulih
Az Zahin dengan Nutriferon

Now, Az Zahin dah nak masuk 9 tahun. Alhamdulillah Allah beri kesihatan yang baik padanya. Susah nak sakit. Kalau sakit, jenis tak suka makan ubat dari kecil 😂 Kalau diberi pilihan, dia akan nak makan Nutriferon. Syukurlah cepat recovery dia.

Dua tiga hari lepas, tiba-tiba selesema dan batuk. Mujur tak jangkit kat adik-adik or Ummi Abi. Of course, kami bagi Nutriferon favourite dia. Alhamdulillah tak mengganggu hidup dia. Sekolah macam biasa. Sekejap je dah baik.

Nad recommend sangat Nutriferon ni pada kawan-kawan yang ada masalah kesihatan - selalu sakit etc sebab imun rendah. Nutriferon bantu tingkatkan imun kita.

Bukan calang-calang orang yang cipta Nutriferon ni. Pakar Imunologi terkenal iaitu Dr. Yasuhiko Kohima. Nak hasilkan Nutriferon ni pun ambil masa bertahun-tahun, bergelumang dengan lebih 200 ramuan supaya dapat yang betul-betul bagus, berkesan, dan semulajadi. Dan ada kat Shaklee je 😊

Boleh dapatkan bulan ni sebab ada promosi. Kami ada customer yang memang borong Nutriferon ni bila promo. Suka sangat dia kat Nutriferon. Alhamdulillah suka dapat bantu dia.

Kalau ada nak tanya, boleh Whatsapp Nad atau klik link ini www.wasap.my/60122295680.


Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.