September 20, 2019

Testimoni Set Resdung Shaklee - Berakhir Derita 20 Tahun



Testimoni Set Resdung Shaklee - Berakhir Derita 20 Tahun
Testimoni Set Resdung Shaklee - Berakhir Derita 20 Tahun"Saya seorang pengidap resdung tegar.

Dulu, tisu memang sahabat baik saya. Saya memang tak boleh berpisah dengan tisu. Kat rumah, dalam kereta, dalam handbag, mesti ada tisu. Kat rumah pulak kotak tisu sentiasa ada kat ruang tamu, bilik, dapur. Tujuan untuk memudahkan saya apabila selesema. Sebab selesema memang sahabat baik saya sekali dengan Cik Tisu.

Tapi Alhamdulillah, resdung yang saya hidapi selama lebih 20 tahun kini telah sembuh sejak saya mengamalkan Set Menyusu Shaklee Optimum yang mana terkandung Set Resdung Shaklee juga di dalamnya.

Ada jugalah saya selesema kadang-kadang, tapi yang penting ia TIDAK MELARAT SEPERTIMANA DULU. Bersin 2-3 kali, hembus hingus sikit terus baik. Kalau dulu, kalau tisu tak habis sekotak tak sah, sampaikan suami saya yang bukan pengidap resdung pun saya tengok dah start berkawan dengan tisu. Hahaha.

Tapi tulah, ALHAMDULILLAH. Dah takde dah selesema kronik macam dulu. Tak larat la. Sampai saya pernah kena diagnose ada ketumbuhan dalam hidung tau. Astaghfirullah." - Puan Yati Omar

Baca: Cadangan Set Resdung Shaklee




Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.