October 03, 2019

5 Testimoni OsteMatrix Shaklee

Koleksi Testimoni OsteMatrix
Koleksi Testimoni OsteMatrix 

Testimoni OsteMatrix Shaklee: Ganti Susu

Saya pun tak boleh minum susu, itu yang tiap-tiap hari amik Ostematrix Shaklee. Pernah tak makan Ostematrix Shaklee 3-4 hari, terus rasa sakit lutut bila turun naik tangga, start rasa sakit pinggang. Dah kena macam itu, terus tak tinggal Ostematrix Shaklee lg dah. Vitamin wajib telan hari-hari.

Testimoni OsteMatrix: Badan rasa fresh

Fatin start consume Ostematrix Shaklee masa pregnant dulu. Memang sampai sekarang tak skip. Cuma masa OOS hari tu consistent ESP & Alfalfa hari-hari nak cukupkan kalsium. Best sangat-sangat Ostematrix Shaklee. Memang lain macam bangun pagi kalau amik Ostematrix. Badan fresh je. Pagi-pagi mesti pergi toilet dulu.

Testimoni OsteMatrix: Sakit lutut, kaki dan pinggang dah kurang

Alhamdulillah, sakit lutut kaki dan pinggang dah kurang selepas ambil botol ke dua OsteMatrix. Kalau dulu, pagi-pagi memang sakit sangat time nak pijak lantai.

Testimoni OsteMatrix : Tak Sembelit

Hari itukan aku beli 2 botol oste, mak mengadu sakit lutut dan sembelit. Aku bagi kat dia 1 botol, lepas 3 hari. Dia cakap sembelit dia dah hilang. kalau dulu nak membuang, ade je sambungan, kadang-kadang 3 kali masuk toilet baru ok.
Sekarang bangun pagi je terus ke toilet. Alhamdulillah sembelit dah hilang, ini dia dok syorkn kat biras dia yang ade masalah sembelit untuk cuba.

Testimoni OsteMatrix : Senang bangun pagi. Rasa segar.

Alhamdulillah baik, Kesan dia pada saya agak bagus, sebelum ini bangun pagi mesti rasa mengantuk lagi. Lepas guna OsteMatrix, tak malas nak bangun pagi. Rasa segar


Baca:
Apa itu Ostematrix?
Lebih banyak testimoni Ostematrix

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi Nad di 012-2295680 atau klik je ikon Whatsapp di sebelah kiri blog ini :)
Location: 38B, Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.