October 03, 2019

Testimoni Set Menyusu Shaklee: Susu Semakin Banyak, Kulit Semakin Cantik

Testimoni Set Menyusu Shaklee: Susu Semakin Banyak, Kulit Semakin Cantik
Testimoni Set Menyusu Shaklee: Susu Semakin Banyak, Kulit Semakin Cantik
Assalamualaikum semua :)

Malam tadi Nad terima SMS dari customer Nad iaitu Sakura San yang telah mencuba Set Menyusu Shaklee:

SMS kegembiraan dari Sakura San :)
"Salam Nad, saya nak kongsi pengalaman guna Set Menyusu Shaklee ni.


Sebelum bersalin saya dah janji dengan diri akan bagi yang terbaik untuk baby. Means saya nak bagi susu ibu kerana saya tahu ianya yang terbaik.


Then, selepas bersalin saya dapati susu saya terlalu sedikit sampaikan baby saya asyik menangis dan menyusu terlalu lama. Start dari situ saya tahu susu saya tak mencukupi untuk baby. Saya mula mencari maklumat supplement untuk penyusuan sehinggalah saya terjumpa maklumat mengenai Shaklee. Saya banyak membaca testimoni berkaitan Set Menyusu Shaklee dan then saya terus ambil keputusan untuk try set ini.


Alhamdulillah tak sampai sebulan saya try, susu saya bertambah. Sebelum ini sejam saya pump, cuma 1oz je dapat. Kadang-kadang tak sampai pun 1oz. Sekarang pump 15 minit saya boleh dapat 6oz dalam 1 sesi. Susu pun cepat je ada walaupun baby menyusu 2-3 jam sekali.


Kulit saya pun semakin berseri sampaikan semua rakan sekerja memuji kulit saya cantik. Thanks Nad for your guide sepanjang saya try this set."


Testimoni Set Menyusu Shaklee: Susu Semakin Banyak, Kulit Semakin Cantik
Ostematrix & Alfalfa Complex


Alhamdulillah, Nad faham perasaan Sakura San sebab Nad pun dah pernah melaluinya dulu. Seronoknya dapat tolong orang :)

Baca:
Apa itu Set Menyusu Shaklee?
Lagi Testimoni Set Menyusu Shaklee

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.