November 23, 2019

Baby Z yang ke 4 kami



Alhamdulillah, cantik percaturan Allah.

Isnin - Abi balik dari Phuket
Selasa - Tok Ummi dan Tok Bah balik kampung
Rabu - selesai pindah ofis, kemas stok dan barang-barang dari ofis. Juga pasang water heater dan servis aircond skali
Khamis - baby keluar ❤️

Sempat tidur 1 jam je malam tadi. Lepas tu dah mula contraction dan ada bloody show, tak boleh tidur dah, sebab excited kut 😂

2 pagi - bloody show + contraction
3 pagi - minum ESP + Performance Drink
5:30 pagi - pergi hospital & terus masuk labor room
9:30 pagi - bersalin

Alhamdulillah overall mudah, walaupun rasa nak putus nyawa rasanya bersalin kali ni. Cukup dah 4 orang 😂


Terima kasih semua yang mendoakan, dan beri ucapan tahniah dan doa yang baik-baik ❤️❤️❤️

Breastfeeding journey continues InshaAllah🤱🏻

1 comment:

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.