January 27, 2020

5 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

5 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee
5 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Ada beberapa customer sebelum ni cakap, tak pe ke kalau dia nak register ahli tanpa buat bisnes. Nak makan sendiri katanya.

Amir reply, "Mana ada salah, yang pasti betul sebab bila register ahli ni. Automatik terus dapat harga ahli. Dah jimat 10-15% di situ."

"Kalau la ada family member nak membeli, guna la id kita tu. Nanti cukup point, boleh dapat cash rebate yang Shaklee bayar direct ke akaun bank. Mudah bukan?"

So, tak yah risau nak bayar lagi bila tiba-tiba nak buat bisnes Shaklee. Bayar sekali jer, lepas tu enjoy benifit dia sampai bila-bila. Yang penting, keep on continue membeli dengan akaun kita tu supaya tak expired. Nak renew pun murah jer, bayar RM30. Lepas tu dapat e-voucher RM30. Pi la beli barang shaklee dengan voucher tu.

Kiranya renew tu free jer. Shaklee buat pun sebab follow rules Akta Jualan Langsung yang memerlukan ahli renew keahlian mereka setiap tahun bagi memastikan id mereka aktif. Tu jer.

5 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee


1. CASH (TUNAI)
• Penjimatan dengan belian harga ahli.
• Bonus bulanan.

2. SISTEM DROPSHIP TANPA MODAL
• Shaklee poskan kepada pelanggan anda.

3. TRAINING
• Shaklee sediakan training secara online & offline.

4. KERETA
• Shaklee berikan wang tunai untuk car bonus.

5. INTERNATIONAL TRIP
• Shaklee taja international trip bertaraf 5 bintang.

Jika anda berminat ingin mendapatkan produk Shaklee, boleh terus hubungi kami melalui link Whatsapp di sebelah.
Location: Jln Puisi 1/4, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.