April 12, 2020

Testimoni Set Menyusu Shaklee


10 Manfaat ESP Shaklee
Saya mula search tentang makanan yang boleh menjadi #milkbooster. Yang saya jumpa asyik-asyik #ESP 😅
Hari-hari saya baca kebaikan ESP dan protein non-GMO. Mula-mula saya ragu. Tapi lepas dapat consultation, saya yakin dan terus ambil set milk booster.
Rasa ESP memang saya suka. Takdelah tak sedap macam orang cakap. Memang saya minum ESP hari-hari tanpa miss. Kesannya #susu saya makin #pekat dan sampai bengkak susu lah!
Ibu Menyusu perlukan Protein
Yang paling best, asalnya anak saya Adam, masa lahir ada #alergi. Kulitnya merah-merah kalau salah sabun, dan berbintik-bintik merah seperti ruam. Lepas minum ESP, yang saya perasan kulit Adam dah takde masalah lagi. Yang paling menarik, ramai sangat puji kulit Adam halus, tak macam baby lain. Alhamdulillah.
Selain tu, sejak ambil ESP, #berat saya bukan sahaja turun, tapi juga susah nak naik even saya makan banyak. Pinggang saya ramping. Excited sebab dapat pakai baju kebaya time umur 14 tahun 😱
Dan yang paling best, husband puji #stretchmark time mengandung juga dah pudar. Syukur sangat-sangat saya jumpa ESP 😍"
- Puan Nurhidayah Musa, 9 Mac
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=869533

Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai Set Menyusu Shaklee dengan penjimatan sebanyak 10%? 
Klik sahaja link ini untuk wasap Nad

www.wasap.my/60122295680

Location: Jln Puisi 1/4, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.