October 19, 2020

Rezeki Tidak Salah Alamat

Rezeki Tidak Salah Alamat

Adab berniaga ni, jangan fikir soal untung sahaja. Amir galakkan kita follow P&R yang ditetapkan oleh company dan dalam masa yang sama, perlu menjaga keharmonian sesama agen bisnes yang lain walaupun bukan dari "group" yang sama. 

Rezeki Tidak Salah Alamat
Conversation dengan prospek di FB

Sebagai contoh, ada prospek ni baru register beberapa hari lepas dengan orang lain. Kemudian beliau ternampak posting Amir pasal Vitalea for Children, berminat nak beli dengan Amir. Amir syorkan beliau bertanya dengan introducer beliau terlebih dahulu. Kalau tak membantu, boleh cuba contact direct dengan Shaklee. Kalau tak boleh juga, boleh contact Master Shaklee di atas upline orang tu. 

Begitulah kisahnya. Amir tak rugi pun jika beliau tak beli dengan Amir. Amir tunjukkan cara yang betul sebab beliau baru sangat dalam sistem Shaklee ni. Dan Allah dah gantikan hari ni dengan #customer baru bersama downline makan sendiri yang beli produk lebih RM500. 

Rezeki tak pernah salah alamat kan? Betul?
Location: 104, Jln Puisi 1/4, 43000 Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.