November 08, 2020

Koleksi Testimoni Alfalfa Complex Shaklee

 Koleksi Testimoni Alfalfa Complex Shaklee
Koleksi Testimoni Alfalfa Complex Shaklee
Simptom Resdung, Gatal Mata dan Hidung Berair Hilang

"Dulu saya kerap sakit terutama demam dan selsema. Kalau dah demam, sampai tak boleh bangun teruknya. Saya juga ada resdung, menyebabkan mata saya selalu gatal, hidung kerap berair. 

Lepas jumpa dengan Shaklee dan konsisten ambil Vitamin C, Alfalfa, ESP dan B-Complex, selain kulit makin cantik kesihatan saya makin baik. 

Mata tak lagi gatal bengkak dan hidung dah stop berair. Fuhhh aman hidup tak payah asyik nak spare tisu aje dekat tangan"

- Ummi Nurhidayah -

Koleksi Testimoni Alfalfa Complex Shaklee
Resdung hilang, muka pun dah tak kusam

Disebabkan resdung yang sangat teruk. Saya mula consume Alfalfa dan Vit C. Tak lama nampak perubahan ketara, tiada lagi gatal hidung, tiada lagi pantang dah boleh makan ayam dan seafood.
Kulit muka pun dah tak kusam, paling best dah susah nak naik jerawat
- Pn. Siti Amaliahtun Shaleha -
Susu semakin bertambah selepas 3 hari consume Alfalfa

Thank you Yong, cara makan tu. Info untuk orang baru. Ada perubahan, susu makin banyak. Dulu anak nangis bila menyusu, rasa sikit time menyusu. 3 hari ni, takde masalah.

Anak tak meragam lagi. Excited sangat sebab ingat nak kena makan ubat. Bagus Alfalfa ni sebab susu nampak putih pekat, lambat betul kenal Shalee ni. Patut ambil set lepas bersalin ni awal-awal lagi. Alhamdulillah


Tiada gastrik, Badan bertenaga dan Angin dalam badan berkurang

Susu badan banyak, Rasa craving makin kurang dan Perut mudah lawas


Susu badan makin banyak sebagai persiapan nak ambil anak angkat

Alhamdulillah..Bergenang air mata Lynd bila salah seorang customer send gambar ni. Rasa sangat tacing dengan semangat akak ni. Beliau dalam usaha dan persiapan untuk menyambut anak angkat dan berazam untuk menyusukan sendiri bayi tersebut.

2 bulan sebelum ini dia contact Lynd untuk beli Set Menyusu Shaklee dan Lynd cadangkan Alfalfa dan ESP dan beliau terus join ahli untuk dapatkan harga ahli.

Ya Allah. mulia hati beliau yang sanggup berusaha dan ikhtiar untuk menyusukan bakal baby baru nanti. Lynd tahu bukan mudah, tapi Lynd yakin Allah ambil usaha akak sebagai saham di akhirat nanti. Bertuah bakal baby nanti dapat ibu yang cekal dan kental.

Good luck dan tahniah kak.

Mudah lawas, Sakit tumit dan Kebas jari dah hilang


Miss B makin tegang dan Susu bertambah banyak

 

Period kembali teratur selepas ambil Alfalfa Complex





Location: 104, Jln Puisi 1/4, 43000 Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.