October 28, 2022

Testimoni Revitalizing Shampoo & Replenishing Conditioner Shaklee

 

Koleksi Testimoni Pengguna Revitalizing Shampoo dan Replenishing Conditioner Shaklee

  
Testimoni dari Penguna US : Rambut semakin lembut dan Cantik

Testimoni dari Penguna US : Sukakan Bau Shampoo yang wangi

Masalah Rambut Gugur dan Kelemumur selesai

Saya pun baru cuba prosante..saya pun dah pakai dalam lebih kurang 3 minggu jugak....sy beli Revitalizing Shampoo, Conditioner dgn Nourishing Scalp Treatment. Saya kongsi pakai dengan husband sy yang memang dah sedia ada masalah kelemumur,kulit kepala gatal & rambut gugur. Dan alhamdulillah,sy sgt suka..sebab kalau dulu,rambut sy jenis kering n bila bangun tidor mesti mengerbang..tp skrg tak lagi..bgun tidu, sikat sikit2 pakai tgn dh jd ok balik... husband sy pulak ckp kelemumur die dah makin berkurang dan kulit kepala tak gatal lagi dah. - Puan Chrysalis Nurul -

Masalah rambut gugur dah selesai

Saya dah guna Set Rambut Shaklee termasuk zink. Happy sangat rasanya sebab rambut dah kurang gugur. Rambut dah semakin kurang berminyak dan lepas mandi, rambut yang gugur tak banyak macam dulu. Bangun tidur pun tak stress, sebab rambut tak banyak atas bantal. Hehe

Rambut semakin lebat dan sihat

Masalah kelemumur semakin berkurang
 
Anda boleh hubungi Amir atau Nad untuk dapatkan nasihat dan produk Shaklee ini.
 

Location: 104, Jln Puisi 1/4, 43000 Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.