July 17, 2017

Testimoni ESP untuk Gastrik oleh Puan Sakinah

Derita 8 tahun Gastrik Akhirnya Berakhir dengan ESP

"Saya ada Gastrik yang agak kritikal since 2006. Ini semua puncanya dari silap saya jugak.

Saya selalu makan masam-masam sebab nak diet (selama 3thn) sehingga pedih perut. Pada anggapan akal pendek saya, makanan berasid tinggi ni akan memecahkan lemak. Itu semua tindakan yang kurang sihat. Dan akhirnya, saya disahkan doktor ada gastrik.

Setiap bulan saya wajib ke klinik untuk emergency. Normal, 2 kali sebulan. Semata-mata nak ambil MC dan tak tahan sangat-sangat. Jika banyak tekanan.. akan lagi kerap kena gastrik.

Sampai saya tak tahu nak buat cam mana. Saya dah give up, makan itu tak kena. Makan ini, tak kena. 8 tahun saya menanggung sakit Gastrik sebab kesilapan diri sendiri.

Sehinggalah saya start ambil Slimming Set termasuk ESP pada tahun 2014.

Alhamdulillah, saya mula fall in Love dengan ESP sebab saya tak perlu pening-pening dan tertekan lagi. Boleh blend dengan buah, campur dengan oat dan minum cam tu je.
Yang pasti, ia serasi dengan perut saya nie. Boleh tambah Ostematrix, Alfalfa dengan Peppermint Ginger.

Alhamdulillah. Dah masuk tahun kedua saya still setia dengan ESP. Kebetulan saya memang suka minum soya.

Reward untuk diri sebab ESP bukan bantu Gastrik saya sahaja, tapi ia turut atasi masalah jeragat dan kesihatan kulit muka saya yang sensitive.

Gastrik yang tak dirawat boleh memudaratkan lagi, jika dibiarkan" - Puan Sakinah



MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...