November 07, 2017

Set Shaklee Baby

Set Shaklee Baby Bangi

Minggu lepas, Nad berpeluang untuk memiliki 2 Set Shaklee Baby semasa hadir ke Seminar Baby di Shaklee Office, Sunway Geo.

Set Shaklee Baby Bangi
Set Shaklee Baby

Apa yang best sangat mengenai Set Shaklee Baby ni?


Antara kelebihan produk ini diantaranya ialah 
1. Ia telah diformulasi TANPA 7 bahan yang memurdarat pada bayi kita
2. Ia telah dihasilkan dari bahan semula jadi dan organik dan diuji secara klinikal + pakar pediatrik

Set Shaklee Baby Kelebihan

Ada berapa produk dalam Set Shaklee Baby ni yer?

Semuanya ada 3 product (Gentle Wash, Massage Oil, Soothing Lotion). Nad baru pakai Gentle Wash dan bau dia lembut sangat. Ziyani pun suka dan senang nak ajak mandi. Hehe.

Sabun ni dalam bentuk liquid yang pekat, jadi hanya beberapa titik sahaja sudah memadai.

Detail info mengenai setiap product ada Nad sharekan dibawah.

Set Shaklee Baby Gentle Wash
Detail mengandungi kandungan Gentle Wash

Set Shaklee Baby Massage Oil
Detail mengandungi kandungan Massage Oil

Set Shaklee Baby Soothing Lotion
Detail mengandungi kandungan Soothing Lotion
Dan akhir skali ialah macam mana nak beli product Set Shaklee Baby ni? Sekarang ni belum jual lagi. Nad dapat beli sebab promosi jer, kira limited.

Tapi jangan sedih, sebab Shaklee dah plan nak jual produk ni pada hujung bulan ini. Insyaallah.

Set Shaklee Baby Dijual

Nak lagi murah?

Hubungi kami:
012 229 5680 (Nadiah) / 011-20200300 (Hotline)
Atau Klik jer link ni utk wasap

MSE Legacy Sdn Bhd
Page FB : Kedai Vitamin Bandar Baru Bangi

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...