September 22, 2020

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai

 

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai

Salam Jumaat semua, nak share pengalaman sendiri. Saya ada masalah sembelit yang agak teruk. Kadang-kadang seminggu 2 kali baru "membuang". Itu pun agak susah. Alhamdulillah, selepas consume Herblax, tiada lagi masalah sembelit. Setiap pagi mudah nak membuang, badan pun rasa cergas jer :)

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai
Alhamdulillah, customer ambil Herblax untuk slimming. Tapi dia cakap Herblax membantu masalah buasir dia. Kalau nak membuang, senang jer. Baru 2 minggu dia ambil untuk percubaan, ini dia dah request nak lagi Herblax

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai
Salam, saya nak share sesuatu mengenai Lecithin, Alfalfa dan Herblax. Dahulunya, saya memang mengalami masalah sembelit dan kadang-kadang keluar darah ketika membuang air besar.
Walaupun saya minum banyak air, makan buah tapi tak jalan juga. Kepala jadi pening, dah 3 hari baru dapat ke tandas. Namun selepas saya mencuba Lecithin dan Alfalfa, saya dapat membuang air setiap hari. Sekarang ini pula, makan Herblax. Makin lawas jadinya walaupun ketika puasa ni. Berat pun makin kurang. Best sangat Shaklee ni!
Thanks to Nur Hazwani Nadiah kerana memperkenalkan Shaklee kepada saya.

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai
Salam semua, saya adalah pengguna Lecithin dan Herblax yang tegar. Saya kurus tapi masalah pembuangan jadi lancar. Saya jenis sembelit dan tidak pernah rasa nak membuang besar. Sebelum ini saya amalkan julap, selepas dah kenal Shaklee. Badan dah jadi normal.

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai
Saya nak share. Saya ni sesekali je ambil Herblax. Tapi bila ambil tu, rasa best sangat. Selalunya, memang membuang sekali setiap pagi. Tapi bila ambil Herblax, membuang lebih sekali dalam sehari.
3 biji Herblax dan proses membuang extra berlangsung selama 2-3 hari. Kadang-kadang makan banyak pun takpe, sebab nanti akan membuang juga. Badan terasa ringan.
Herblax memang best!

Produk Info : Herblax untuk Masalah Sembelit

Testimoni Herblax untuk Penghadaman

4 Sebab Kenapa Kentut Anda Busuk dan Cara Mengatasinya

Location: 104, Jln Puisi 1/4, 43000 Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.