June 18, 2021

Produk Terbaru ESP Sachet Shaklee

 

Produk Terbaru ESP Sachet Shaklee
Produk Terbaru ESP Sachet Shaklee

"Bang, ESP sachet dah jual. Cepat beli" 

Amir ni terpinga-pinga sat sebab tak tengok handphone. Lepas tu, terus cari laptop dan buat order kat website. Limit 6 set sahaja seorang, kami lock terus 6 set. Alang-alang dah order kan? 

Kang mesti ada yang nak punya sebab hot item tu. Sebelum ni memang dah ada dalam canister (tong), cuma kali ni Shaklee nak test market dengan bawa masuk dalam bentuk sachet pula. 

Formulasinya masih sama. Cuma dalam packaging yang berbeza. Harga pun ada beza sikit. Sesuai untuk orang yang perlu bawa travelling atau ke tempat kerja. Tak perlu usung 1 canister dah. Hanya perlu selit sahaja sachet ni dalam handbag. 

Mudah gituh!

 50 Soalan mengenai ESP Shaklee

Sempena Pre-Launch ni, Shaklee buat promosi khas dengan;

  • Pembelian 3 kotak, dapat Free 1 kotak lagi. 
  • Harganya pula jika beli 1 box : RM 98.75 (bukan ahli) | RM 79 (ahli). 
  • Grab promo BUY 3 FREE 1 : RM 296.25 (bukan ahli) | RM 237 (ahli)

*Dalam 1 box ada 10 sachet, 1 sachet untuk 1 hidangan (28 g). 

Siapa yang baru nak cuba ESP ni, boleh la try 1 kotak dulu. Insyaallah, pasti korang suka punya la.


Produk Terbaru ESP Sachet Shaklee
Kelebihan ESP yang anda perlu tahu

Produk Terbaru ESP Sachet Shaklee
Semua peringkat umur boleh ambilnya

Produk Terbaru ESP Sachet Shaklee
Pantas. Sihat. Enak


Continue Reading

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.