February 17, 2022

Testimoni Life Shake Matcha

 

Testimoni Life Shake Matcha

Assalamualaikum semua,

Kami dah cuba Life Shake Matcha ni dan rasa dia memang best. Untuk pengetahuan semua, Life Shake Matcha adalah minuman protein terbaru dari Shaklee selepas Life Shake Elderberry. So, kami nak kongsikan beberapa testimoni dari team kami yang sudah merasainya.
 
Testimoni Life Shake Matcha Shaklee : Tengku Sofia

 
Akak suka rasa dia. Rasa macam teh tarik. Minum Life Shake Matcha ni rasa kenyang. Cara bancuh dia cuma 2 scoop Matcha bersama air masak sahaja. Dah sedap rasa dia.
 
Testimoni Life Shake Matcha Shaklee : Mursyidah
 
Testimoni Life Shake Matcha

Dah cuba. Hari-hari minum sebab sedap sangat! Rasa lebih lemak dan sedap. Selalu minum awal pagi jam 7.30 ( 1 scope ESP+ 1 scope Matcha) dalam 12.30 tengahari baru makan lunch. Kenyang tu tahan lama

Testimoni Life Shake Matcha Shaklee : Syahida Ali
Testimoni Life Shake Matcha

Syida dah cuba Life Shake Matcha, sedap. Bancuh dengan ESP skali. Effect dia rasa kenyang sungguh. Masa 1st try tu perut dah macam masuk angin sikit. So syida mix ESP dengan Matcha. Best sangat sebab angin keluar. Sendawa je

Testimoni Life Shake Matcha Shaklee : Aishah Abdullah

Testimoni Life Shake Matcha

Saya masih bf baby lagi. Semalam buat Intermittent Fasting (IF) selama 16 jam, bermula jam 10 malam sampai 2 petang. Kemudian minum ESP + Matcha pukul 2:45 petang, so start dari 3 petang sampai pukul 9 malam, baru makan balik. Badan tak lemau nak tidur siang

Testimoni Life Shake Matcha Shaklee : Amir Marzhuki
Testimoni Life Shake Matcha

Saya suka campurkan Life Shake Matcha bersama ESP supaya rasa dia lemak berkrim. Rasa kenyang tu boleh tahan lebih lama lagi sehingga ke waktu lunch hour. Sesuai untuk orang yang kuruskan badan.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi Nad melalui Whatsapp 

Location: 104, Jln Puisi 1/4, 43000 Bangi, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.