May 26, 2012

Testimoni Meal Shakes: Anak Picky Eater dan Kurus Kering Sudah Bertambah Tembam

Assalamualaikum semua :)

Today Nad nak share testimonial Meal Shakes dari Puan Najmah yang memberikan anaknya Meal Shakes:


Alhamdulillah.

Setelah lebih kurang 3 bulan anak-anak Puan Najmah mencuba Meal Shakes, Kakak yang dulunya anti subjek matematik dah suka subjek tersebut. Buat homework pun tak meragam lagi :D Mudah faham dan lebih fokus ketika belajar.

Adik pulak dulu kurus kering now dah semakin berisi :)

Anak-anak saudara Puan Najmah pun bila cuba Meal Shakes dah jarang sakit. Kalau sakit pun, cepat je sembuh.



Apa yang Nad nak tekankan di sini ialah, walaupun first month tak nampak perubahan lagi, kena istiqamah teruskan amalkan supplement. Sebab badan kita ni nak berubah, bukan dalam 1-2 hari. Kena konsisten dan sabar. Sel kita ambil masa 90-120 hari untuk dibaiki dan diperbaharui. Dapat certain penyakit pun bukan dalam sehari dua kan :)

Walaupun mungkin terasa mahal pada mulanya tetapi amat berbaloi menghabiskan wang ringgit membelikan supplement yang berkualiti untuk kesihatan. Betul tak? Fikir-fikirkanlah :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...