June 14, 2012

Testimoni ESP - Bertenga dan Minimum Hasil Pump 18oz Sehari!

Assalamualaikum :)

Now dah masuk bulan Rejab ramai lah yang sedang ganti puasa kan? Ada juga yang risau takut susu kurang time puasa.

Jom tengok feedback dari breastfeeding mom ni:


"Alhamdulillah, walaupun sedang berpuasa ganti dah 2 minggu, tapi production susu tetap maintain untuk my baby. Kerja pun tetap boleh buat dengan penuh tenaga walaupun kadang-kadang tak sempat beria semasa bersahur. (Hehe tak sedar dan sempat minum ESP je).


Sesi pump kat ofis, tiap kali pump just dapat buat 10-15 minit je. Rezeki anak, dapat bawak balik 18oz susu paling kurang. Thanks Shaklee sebab membantu juga. Wajib minum ESP masa bersahur, berbuka puasa, dan sebelum tidur. Di samping makan Eu Four Pack"

Apakah yang diamalkan oleh kawan kita ni? Dia memang tak tinggal ESP. Time puasa minum 3 kali sehari untuk pastikan production maintain. Minum semasa bersahur, berbuka puasa, dan sebelum tidur.

Shaklee ESP

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...