January 08, 2013

Testimoni Carotomax: Masalah Saraf Mata Ibu Pulih dan Kini Boleh Menjahit Semula dan Mengaji Lebih Lama

Assalamualaikum semua :)

Bila usia semakin lanjut, penglihatan pun biasanya semakin merosot.

Gambar sekadar hiasan

Today Nad nak share testimonial pengguna yang mengalami masalah saraf mata. Doktor pun beritahu dah tiada harapan pulih. Tapi selepas mengamalkan Carotomax selama 2 minggu lebih, dah boleh mengaji lebih lama dari biasa, siap boleh menjahit semula!

Jom baca :)

"Syukur ke hadrat Ilahi, MIL dah lama mengalami masalah saraf mata. Doctor ade ckp tidak boleh nak buat apa dah. Lama-lama mata akan lebih kabur dan tidak akan nampak, akan merebak ke mata sebelah lagi.

Since saya ambil Shaklee untuk milk booster, MIL tanya, ade tak vitamin untuk mata? Saya tak pasti. Tanya-tanya pada Kak Miera Sixtybiz, CarotoMax adalah jawapannye.

Last month masa cuti Krismas, jumpa MIL, terus beri pada MIL. Today tengahari MIL call, just to inform me that dia dah boleh mengaji lebih lama dari sebelum ni. Yang lagi buat teruja, dia dah boleh menjahit semula. (Sebab mata jadi macam tu sebab banyak menjahit mase muda, tailor). Syukur sgt. Harap mak terus sihat.

I suggest any one have problem with Saraf boleh la consume CarotoMax. Sebiji sehari je." - Puan Ezanin Iqbal

Shaklee Carotomax

Untuk Info & Order: 
Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor
SMS/Whatsapp: 012 229 5680

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...