May 05, 2015

Testimoni Set Hamil Shaklee: Pengalaman Bersalin Yang Mudah dan Susu Mudah Terhasil

"Nak kongsi pengalaman mengamalkan Set Hamil Shaklee.

Saya hamil anak pertama dan saya tidak tahu perbezaan antara yang amalkan dan tidak amalkan Shaklee.

Tetapi semasa bersalin hari tu saya kena induce. Memang senang sebab tak sampai 2 jam rasa sakit, dah bersalin. Doktor dan sister sendiri beritahu tau yang saya senang bersalin.

Nak kata rasa sakit bersalin tu, lagi sakit rase sembelit. Tak sakit sangat la kot. Sebab kalau dengar cerita kawan-kawan semua ngeri-ngeri.

Lepas bersalin, nurse suruh susukan baby. Alhamdulillah susu ada. Anak pertama orang kata susu susah nak keluar tapi saya OK.

Sekarang ni nak beri baby menyusu pun tak boleh leka, takut baby tersedak. Banyak kali dah minum sampai terbatuk-batuk dia. Susu laju sangat. 

Dan hari ni hari ke-14 berpantang dan saya terus consume Set Bersalin Shaklee, dan tambah Lecithin. Harap-harap boleh kurus balik :)" - Puan Erin Nurdin


Berminat?
Boleh hubungi Nad:

SMS/Whatsapp 012-2295680
Your Certified Shaklee Product Trainer :)  

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...