September 09, 2015

Kelas Blog Shaklee 8 September 2015

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah semalam ada Kelas Blog dengan cucu cicit Shaklee Nad ni iaitu Aeinna Musa dan Syida. Boleh visit blog diorang skali to say hi k! :)

Aeinna tunggu masa nak bersalin dah tu. Lagi 3 minggu due date. It can be anytime soon! Tapi gigih ja mai hadap Nenek Shaklee ni. Hihi.

Syida pulak anaknya baru 1 tahun so lasak. Nak panjat tangga lah, itu lah ini lah. Hihi. Been there! Dulu Zahin lasak sampai kurus Ummi dibuatnya. 45 kg :D Sampai orang tanya kenapa kurus sangat ni? Haha.

Mereka ialah surirumah yang jana income dari rumah juga. Sambil jaga anak dan lihat perkembangan anak sendiri depan  mata. Alhamdulillah itu peluang yang Allah pinjamkan buat kami buat masa ni. So kena gunakan sebaiknya :)

Tapi actually bukan mudah tugas Work-at-home-mom (WAHM) ni. Bila jaga anak sendiri, kena betul-betul jaga masa. Tiada ruang untuk buat benda-benda yang tak mendatangkan faedah dan lagha ;)

Memang santai sokmo kelas Shaklee dengan Nad. Sebab masing-masing belajar sambil layan anak :D Nad pulak kejap-kejap Ziyani nak menyusu. Jap lagi Abang Ziyad pulak nak menyusu. Nasib baik diorang tidur petang masa tu. Agak terkawal lah.

Sambil jamu selera, sambil tambah ilmu blogging :)

Moga bermanfaat ilmunya dan digunakan selagi Allah pinjamkan kudrat :)



3 comments:

  1. Tenkiu sooo much nenek shaklee ku yg always gojes yg supportif!

    ReplyDelete
  2. Bestnya 😃😃 Belajar sambil santai,income tiap2 bulan masuk walaupun hanya bergelar suri rumah 😃

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...