October 04, 2015

Shooting di Pantai Bukit Keluang

Selesai closing pada malamnya, 1 Oktober haritu masih di kampung terchenta. Sempat ke Pantai Bukit Keluang. 10 minit naik kereta dah sampai :) Dekat jer!

Mestilah bawak pembantu hihi

Rupanya dah ada kemajuan.

Sebelum ni ada orang jual makanan dan minuman macam tu je. Up sikit ada playground.

Now dah ada orang jual big bubbles, paragliding, layang-layang, banana boat, etc. Nampak lebih meriah!


Lihat background - Abang Zahin sedang beraksi. Hehe


Cumanya part kebersihan kurang memberangsangkan, boleh improve lagi.

Anak dara terlelap di tepi pantai :)

Sambil-sambil tu shooting gambar product Shaklee :)

1 comment:

  1. Lama sudah tak melepak di pantai bukit kluang..
    Last tahun lepas pi kursus kat sana..
    makin meriah la kat sana..Kena ambil masa pergi sekali nie..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...