January 07, 2016

Memori Sepanjang 2015

Dalam perjalanan balik ke Bangi dari Besut haritu, kami bincang apakah pencapaian / yang sudah dilalui pada tahun lepas.

Antara memori yang terpenting dan yang Nad tak dapat lupakan pada 2015:

🎓 Zahin mula sekolah

🚽 Zahin diaper-free

🎁 Belanja family dengan hasil Shaklee bawak pergi Gold Coast, Australia masa pregnant 6 bulan

✈️ Pergi Bandung masa pregnant 7 bulan - Kena 'halau' keluar dari flight lepas dah duduk kat seat

🚼 Pergi kelas AMANI Birth

🚺 Berjaya mengawal sakit contraction dengan smooth dan akhirnya VBAC untuk lahirkan An Nur Ziyani - gegirl pertama Ummi 😍

✏️ Pergi 1 kelas FB Ads

✏️ Pergi 1 kelas Parenting

🎉 Tak dapat pergi NC untuk terima awards sebab baru je beberapa hari bersalin 😂 tapi takpe Encik Gajah ambilkan 😌

💊 Encik Gajah terbakar - jadi macam Two-Face masa tu 😢

❄️ Pergi Italy dengan Zahin fully sponsored by Shaklee - first time merasa winter tapi tak rasa salji lagi

🍼 First time pump susu untuk bekalan Ziyani sepeninggalan ke Italy - walaupun dah 5 tahun non stop bf 😁 dan walaupun tandem nursing Ziyani dan Ziyad - mencabar juga!

🍼 Ziyani dapat ibu susuan

🍼 Dapat wean off Ziyad pada usia 2 tahun 5 bulan (bukan senang tau!)

🔑 Dapat kunci rumah kedua yang dibeli menggunakan 'slip gaji' bisnes Shaklee

Tinggal di rumah tersebut sekarang ☺️

📚 Encik Gajah jadi rajin membaca dan membeli bahan bacaan

🚗🚕🚙 Sewakan kereta-kereta untuk create positive cashflow


Aim untuk 2016 - hidup yang lebih TERATUR dan SEIMBANG :)
InshaAllah

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...