January 07, 2016

Memori Sepanjang 2015

Dalam perjalanan balik ke Bangi dari Besut haritu, kami bincang apakah pencapaian / yang sudah dilalui pada tahun lepas.

Antara memori yang terpenting dan yang Nad tak dapat lupakan pada 2015:

🎓 Zahin mula sekolah

🚽 Zahin diaper-free

🎁 Belanja family dengan hasil Shaklee bawak pergi Gold Coast, Australia masa pregnant 6 bulan

✈️ Pergi Bandung masa pregnant 7 bulan - Kena 'halau' keluar dari flight lepas dah duduk kat seat

🚼 Pergi kelas AMANI Birth

🚺 Berjaya mengawal sakit contraction dengan smooth dan akhirnya VBAC untuk lahirkan An Nur Ziyani - gegirl pertama Ummi 😍

✏️ Pergi 1 kelas FB Ads

✏️ Pergi 1 kelas Parenting

🎉 Tak dapat pergi NC untuk terima awards sebab baru je beberapa hari bersalin 😂 tapi takpe Encik Gajah ambilkan 😌

💊 Encik Gajah terbakar - jadi macam Two-Face masa tu 😢

❄️ Pergi Italy dengan Zahin fully sponsored by Shaklee - first time merasa winter tapi tak rasa salji lagi

🍼 First time pump susu untuk bekalan Ziyani sepeninggalan ke Italy - walaupun dah 5 tahun non stop bf 😁 dan walaupun tandem nursing Ziyani dan Ziyad - mencabar juga!

🍼 Ziyani dapat ibu susuan

🍼 Dapat wean off Ziyad pada usia 2 tahun 5 bulan (bukan senang tau!)

🔑 Dapat kunci rumah kedua yang dibeli menggunakan 'slip gaji' bisnes Shaklee

Tinggal di rumah tersebut sekarang ☺️

📚 Encik Gajah jadi rajin membaca dan membeli bahan bacaan

🚗🚕🚙 Sewakan kereta-kereta untuk create positive cashflow


Aim untuk 2016 - hidup yang lebih TERATUR dan SEIMBANG :)
InshaAllah