October 04, 2016

Pengalaman Mengamalkan Omega Guard Ketika Hamil dan Menyusu

Masa pregnantkan Ziyad, Nad ambil 1 biji Omega Guard sehari (333 mg Omega-3). Masa tu kat Miri. Gynea dah tahu dan takde masalah Nad amalkan supplements Shaklee 100% 😊

Masa pregnantkan Ziyani pulak, di Bangi. Gynea pun sedia maklum dan tiada masalah Nad amalkan supplements Shaklee 100%. Then Nad tanya Gynae, berapa banyak Nad perlu ambil Omega-3 setiap hari? Dia tanya Nad makan ikan setiap hari? Nad jawab tak. Nad kurang minat ikan 🙊 So dia suruh Nad ambil 1000mg Omega-3 everyday. Equals to 3 biji Omega Guard. So Nad follow.

Ziyani ketika berusia 2 bulan. Ummi mengamalkan 3 biji Omega Guard ketika hamil Ziyani

Perkembangan mata dan otak Ziyani baik. Mata 'terang lagi bersuluh' 🙈 Fine motor skills dia bagus untuk usia dia. Alhamdulillah.

Ummi teruskan ambil Omega Guard selepas bersalin untuk make sure Ummi selim semula. Omega Guard bertugas dengan baik memecah lemaks Ummi :)

Ummi ambil Omega Guard bersama Lecithin juga untuk kesan lebih 'padu'. Berat badan turun ke berat asal. Berat susah nak naik kalau consistent amalkan Omega Guard dan Lecithin. Boleh turunkan kolesterol dan buatkan pemikiran Ummi lebih fokus :)


Kalau korang nak cuba, bolehlah cuba Omega Guard bulan ni sementara harga tengah jimat berganda ni 👍



Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)

MSE Legacy Sdn Bhd
012 229 5680 (Nadiah)
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...