February 09, 2016

Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ekzema

Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ekzema
Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ekzema

Kali ni Nad nak share testimoni Herbal Blend Cream untuk Ekzema pula :)

Ekzema bertambah baik dalam 3 hari
Pergi hospital, doktor bagi krim bertambah teruk. Tapi bila letak herbal blend, tak sampai 3 hari dah salin kulit.

Ekzema makin elok sejak pakai herbal blend
Sejak pakai herbal blend cream, kulit eczema mira dah makin elok, di leher dan pelipat belakang lutut dah licin dah. Tinggal di pelipat lengan je belum lagi - Puan Eja
Dah tak kisah makan seafood sejak ada Herbal Blend
Dah tak kisah nak makan seafood sebab kalau ada gatal je, boleh sapu herbal blend cream pada ruam eczema - Puan Izzaty


Herbal blend cream mengandungi bahan natural
Krim hydrocotisone dan cetaphil buat kulit eczema hafiy jadi licin tapi fragile dan berair jika skip 2-3 hari sebab ada steroid. Herbal blend cream kandungan natural. Kulit Hafiy dah tak berair, kering dan mengelupas lagi. - Puan Nurhafizah
Tak segan bersalaman dengan orang lain

Saya dah tak segan untuk bersalaman dengan orang lain. Setelah menggunakan herbal blend cream, kulit eczema di jari dah banyak improve. - Encik Amir


Nak tahu lebih lanjut mengenai Herbal Blend, boleh hubungi Nad seperti no dibawah;

012 229 5680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer :)
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam

20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam
20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam


Assalamualaikum, tataplah Testimoni Herbal Blend Cream untuk masalah ruam ni :)

Memang best!

Moga bermanfaat :)

20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam
Ruam akibat lampin pakai buang hilang dalam 2 hari. Chicken pox kering dalam 3 hari.

Kulit anak saya mudah alami alahan. Getah tepi lampin pakai buang pun boleh jadi punca. Masa saya first time guna, alergic anak saya dah kronik juga. Bawa pergi klinik, ubat sapu doktor tak berkesan. Saya guna Herbal Blend dalam 2 hari dah kering. Masa anak kena chicken pox, sapu Herbal Blend 3 hari, chicken pox kerin dan tak tinggalkan parut pun. Sampai sekali jadi losen dia orang ni.

20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam
Ruan dan gatal-gatal cepat hilang.
Memang bagus sangat cream ni. Anak naik ruam keping-keping merah. Sapu sekejap jah dah hilang. Tak tinggal parut pula tu. Ayah dila penyakit gatal-gatal pun sapu krim ni, kejap je dah hilang gatal.


20 Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee Untuk Ruam
Herbal Blend Cream serasi dengan ruam bayi.
Baby serasi dengan cream ni, mula-mula dulu pakai ubat farmasi tapi tak jadi. Sekarang pakai yang ini untuk dia sebab dia mudah ruam. Sekarang musim panas, cepat naik gatal-gatal, biji merah. Hari tu naik teruk dekat peha sebab pakai pampers, neena setiap kali tukar pampers sapu. Sekarang dah kurang. 

Ruam bayi pudar dalam 24 jam
Yup, dalam sehari dah makin kurang. Especially ruam kat pipi sebab baby saya suka main air liur. So dia kerap naik ruam kat dagu dan pipi. Letak herbal blend cream pagi ni, esoknya tengok dah makin hilang. - Puan Noor Shaliza Zakaria

Membantu ruam bayi


Bagi pinjam herbal blend sebab anak dia naik ruam gatal-gatal satu badan
Saya beri pinjam herbal blend cream pada kawan sebab anak dia naik ruam yang gatal-gatal satu badan. Hilang ruam dan gatal-gatal lepas tu. - Puan Suzie



Kalau kena ruam susu, kulit anak saya memang merah sangat. Sapu 3 hari herbal blend cream, dah pudar. - Puan Hamisah


Ruam di kepala dan biji-biji di muka anak saya dah hilang. 2 hari je sapu herbal blend cream dah baik. Terima kasih sebab ia sangat berguna. - Puan Rafizah


Sebelum ni, ruam lampin baby saya susah baik. Bila sekali sapu herbal blend cream, ruamh hilang. Happy sangat, baby tak meragam lagi. Krim tak berminyak dan bau harum. Kena order lebih lagi untuk standby. Untuk gigitan nyamuk pun boleh. - Puan Qaseh


Pipi baby umur 1 tahun ada ruam bulat-bulat. Sapu krim farmasi lambat hilang. Cuba sapu 3 kali herbal blend cream, kering dah ruam. Pipi dia dah bersih, seronok tengok. - Puan Su


Semalam, letak herbal blend cream kat ruam di pipi anak. Pagi ni tengok dah bersih pipi dia. Bau krim tu ingatkan panas, tapi bula sapu rasa sejuk je. - Mommy Rizqi


Ruam di pipi baby makin pulih lepas 2 hari pakai herbal blend cream. Happy tengok muka dia nak elok. - Puan Danya


Anak saya dulu kena ruam susu. Kasiha dia gatal. Alhamdulillah, ada herbal blend cream. Selepas mandi dan jika ada masa terluang, je mesti sapu. Sekarang dah licin kulitnya, tak berbekas pun. - Puan Alyaa









012 229 5680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer :)
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

February 07, 2016

Herbal Blend Cream Shaklee Fungsi Untuk Satu Keluarga

Herbal Blend Cream Shaklee Fungsi Untuk Satu Keluarga
Herbal Blend Cream Shaklee Fungsi Untuk Satu Keluarga
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua :)

Harini Nad nak share tentang Herbal Blend Cream yang sangatlah best ni! Sebab kegunaan dia sangat banyak, dan boleh digunakan oleh semua golongan dari bayi hinggalah golongan tua :)




Herbal Blend Cream membantu masalah berikut:
->Ruam pada kulit bayi
->Eczema
->Gatal-gatal pada kulit akibat gigitan serangga
->Tumit kaki pecah
->Mengelakkan gigitan nyamuk
->Kulit kering (menggantikan losyen)
->Mengelakkan parut campak dan chicken pox
->Mengelakkan stretch mark
->Alergi pada kulit
->Jerawat
->Melecur



Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi seperti:

Sage
Anti-bakteria, mengurangkan bengkak

Horse Chestnut
Bantu masalah eczema dan alergi pada kulit

Yarrow
Bantu sembuhkan luka, selesema, demam

Rosemary
Musuh serangga, nyamuk, ulat, lalat, kumbang

Sudah semestinya:
Mendapat kelulusan KKM
Mempunyai sijil HALAL
Tidak mengandungi PARABEN
Diuji secara KLINIKAL

Testimoni Herbal Blend Cream Shaklee ada banyak sangat so Nad buat kat different entry ya. 
Boleh klik di sini.


1 tiub 113 gram
RM 37 sahaja
Untuk kegunaan berbulan-bulan


Amacam? Best kan?
Dah cakap dah kan tadi :D Hehe

Nak order?


012 229 5680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer :)
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.