September 23, 2020

Ummie Shaklee Nad

 

Ummie Shaklee Nad

I call her “Ummie”.

Blazer putih, tudung biru, berpurdah itu. She’s the one yang bawa Nad dalam dunia bisnes Shaklee. 

Kecil molek. Totally tak sama macam semangatnya yang jitu — Melawan sakit. Melawan dugaan hidup. Menghadapi cabaran-cabaran bisnes. 

Otak power. Dia nampak apa yang orang lain tak nampak. 

Terima kasih untuk Viktoria. Terima kasih untuk event ini. 
Terima kasih untuk doa dan untuk segalanya.
Continue Reading

September 22, 2020

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai

 

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai

Salam Jumaat semua, nak share pengalaman sendiri. Saya ada masalah sembelit yang agak teruk. Kadang-kadang seminggu 2 kali baru "membuang". Itu pun agak susah. Alhamdulillah, selepas consume Herblax, tiada lagi masalah sembelit. Setiap pagi mudah nak membuang, badan pun rasa cergas jer :)

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai
Alhamdulillah, customer ambil Herblax untuk slimming. Tapi dia cakap Herblax membantu masalah buasir dia. Kalau nak membuang, senang jer. Baru 2 minggu dia ambil untuk percubaan, ini dia dah request nak lagi Herblax

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai
Salam, saya nak share sesuatu mengenai Lecithin, Alfalfa dan Herblax. Dahulunya, saya memang mengalami masalah sembelit dan kadang-kadang keluar darah ketika membuang air besar.
Walaupun saya minum banyak air, makan buah tapi tak jalan juga. Kepala jadi pening, dah 3 hari baru dapat ke tandas. Namun selepas saya mencuba Lecithin dan Alfalfa, saya dapat membuang air setiap hari. Sekarang ini pula, makan Herblax. Makin lawas jadinya walaupun ketika puasa ni. Berat pun makin kurang. Best sangat Shaklee ni!
Thanks to Nur Hazwani Nadiah kerana memperkenalkan Shaklee kepada saya.

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai
Salam semua, saya adalah pengguna Lecithin dan Herblax yang tegar. Saya kurus tapi masalah pembuangan jadi lancar. Saya jenis sembelit dan tidak pernah rasa nak membuang besar. Sebelum ini saya amalkan julap, selepas dah kenal Shaklee. Badan dah jadi normal.

Koleksi Testimoni Herblax : Masalah Sembelit Selesai
Saya nak share. Saya ni sesekali je ambil Herblax. Tapi bila ambil tu, rasa best sangat. Selalunya, memang membuang sekali setiap pagi. Tapi bila ambil Herblax, membuang lebih sekali dalam sehari.
3 biji Herblax dan proses membuang extra berlangsung selama 2-3 hari. Kadang-kadang makan banyak pun takpe, sebab nanti akan membuang juga. Badan terasa ringan.
Herblax memang best!

Produk Info : Herblax untuk Masalah Sembelit

Testimoni Herblax untuk Penghadaman

4 Sebab Kenapa Kentut Anda Busuk dan Cara Mengatasinya

Continue Reading

Viktoria Hi Tea @ Double Tree Hilton Melaka 2020

 

Viktoria Hi Tea @ Double Tree Hilton Melaka 2020
Bersama Team Maestro

 Lega dapat sampaikan ucapan terima kasih kepada para suami yang datang. 

Terharu, gembira, bangga bila lihat para suami support bisnes yang isteri buat. Sanggup datang dari jauh. Ada juga yang tak dapat datang, tapi tolong jagakan anak-anak di rumah. 

Thank you husbands, yang ada dalam majlis ataupun tidak, yang ada dalam gambar ataupun tidak, for supporting us through Shaklee business journey. Without your blessings and support, we can’t go far. 

Doakan kami isterimu. Dapat upgrade hidup keluarga kita dan keluarga-keluarga lain yang memerlukan kesihatan dan kewangan di luar sana. Dapat bahagi masa dengan baik antara tanggungjawab di rumah, tempat kerja, dan bisnes. 

Moga jadi asbab syurga kita semua. Aameen.

Viktoria Hi Tea @ Double Tree Hilton Melaka 2020
Bersama Para Suami Team Maestro

Viktoria Hi Tea @ Double Tree Hilton Melaka 2020
Muka keriangan selepas lama tidak bersua

Viktoria Hi Tea @ Double Tree Hilton Melaka 2020
Bersama Supervisor Kak Aishah dan Abg Lie

Viktoria Hi Tea @ Double Tree Hilton Melaka 2020
Bersama Supervisor Kak Fizah & Hasnan

Viktoria Hi Tea @ Double Tree Hilton Melaka 2020
Bersama Supervisor Kak Pia dan Abg Jaiz

Viktoria Hi Tea @ Double Tree Hilton Melaka 2020
Bersama bakal Coordinator Aeinna Musa dan Supervisor Syaza

Viktoria Hi Tea @ Double Tree Hilton Melaka 2020
Bersama Supervisor Kak Eina dan Sr Supervisor Wanie Aika



 

Continue Reading

September 21, 2020

Youth Set - Untuk Kulit kering

 


1. Advanced Renewal Night Cream - Rich Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah. 

2. Moisture Lock Day Cream menggunakan Teknologi Penghidratan Selular BARU untuk bertindak sebagai magnet kelembapan, menarik air ke lapisan luar kulit dan mengubahnya menjadi takungan untuk mengunci penghidratan. Pembelian set ini melayakkan anda untuk mendapat keahlian dan pengeposan secara Percuma.

Harga Youth Skincare

 Produk Info : Moisture Lock Day Cream

Koleksi Testimoni Youth Skincare


Continue Reading

September 17, 2020

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.