October 29, 2015

Tips Membeli Running Shoes Untuk Lelaki

Assalamualaikum semua :)

Sekarang ni kesihatan dah menjadi trend kan. Orang ramai lebih conscious tentang kesihatan. Sebab tu lah keluar macam-macam produk kesihatan dan kecantikan sekarang ni, kan?

Selain consume makanan sihat, trend bersukan jugak makin 'in'. Kat TV pun selalu iklankan fit.my yang kerajaan buat tu. Then program kurus dengan Kevin Zahri pun tengah naik sekarang ni. Kalau search di internet pun, kita boleh jumpa banyak cara nak exercise dengan betul :)

Dan Nad rasa ianya satu perkara yang bagus! :)

Rasanya yang paling famous nak kurus ialah jogging lah. Kurus dan jogging ni macam sangat sinonim. Kalau di universiti dulu, nak kurus je jogging. Asal nak kurus je, jawabnya jogging. Asal nak jogging je kurus. Hihih.

Sekarang siap kasut sukan ni dipakai untuk bergaya tau. Dah jadi fesyen dah :) Jom kita lihat macamana lelaki menggayakan koleksi kasut sukan popular ni.




Stylo gitu :)

Kat luar sana terdapat banyak pilihan kasut sukan, beli online pun boleh! Tapi agak susah nak beli kasut yang berikan kita prestasi yang baik semasa bersukan.

Jom kita tengok apakah tips mendapatkan running shoes lelaki yang terbaik:

1. Pilih kasut sukan yang sesuai dengan permukaan padang yang anda lakukan aktiviti sukan anda. Ini adalah sangat penting dan disebabkan itulah ramai lelaki di luar sana yang mendapatkan paling tidak 2 pasang kasut yang berbeza untuk memastikan mereka mempunyai kasut yang tepat untuk cuaca dan jenis permukaan yang berbeza.

2. Beli kasut yang diperbuat daripada bahan yang berkualiti. Ini adalah sangat penting kerana kasut yang bermutu dapat menjamin keselesaan dan keselamatan anda ketika bersukan.

3. Dapatkan saiz yang tepat. Ini paling penting! Pastikan saiz kasut larian anda adalah yang tepat sahaja bagi mengelakkan kecederaan ketika bersukan dan sudah tentu untuk memberi keselesaan yang terbaik juga.

Moga bermanfaat :)

-Nad-

October 23, 2015

Cara Shopping Lampu dan Loceng Rumah di House of Lighting Puchong

Assalamualaikum semua :)

Kelmarin Nad & Encik Gajah ke House of Lighting di Puchong untuk memborong lampu. Yay! :D

Perjalanan dari Bandar Baru Bangi ke House of Lighting di Puchong cuma 15 minit. Kami guna app Waze je. Senang nak jumpa sebab tepi highway je :)

Dah sampai depan Houses of Lighting di Puchong :) Jom masuk!

Kedai ni mempunyai 3 lot kedai. Dengarnya memang selalu ramai orang sangat especially weekend! So kami pilih hari weekdays untuk shopping lampu :)

Anak-anak bujang, Ummi dan Abi tinggalkan bersama dengan Che Teng diorang di rumah Mak Wan kejap. Supaya tiada lampu yang pecah nanti. Hihi :D

Steps untuk shopping di House of Lighting:

STEP 1:
Masuk je dalam kedai, cari staff mereka yang berbaju KUNING. Ada ramai. Pilih je sorang. Beritahu anda nak cari apa kat situ. Nanti dia lead kat mana nak tengok. Sebab terlalu banyak barang!

Lampu pagar jenis antik & lampu gantung

Lampu pagar jenis moden

Kat kedai ni, bukan sahaja jual lampu tau. Ada juga jual kipas siling, kipas dinding, bell, dan water heater juga.

Contractor rumah kami dah belikan down light dan kipas siling. So kami just tinggal nak beli lampu gantung, lampu dinding, kipas dinding, dan bell je :)

Harga sangat-sangat murah berbanding kedai biasa. Kebanyakannya puluh-puluh ringgit je! Harga tak termasuk mentol ya.

STEP 2:
Staff berbaju kuning tadi akan follow kita dan take note order kita. Kita tunjuk-tunjuk saja nak yang mana dan inform nak mentol warna putih / kuning.

STEP 3:
Lepas dah siap pilih semuanya, staff tersebut akan bawa anda kepada staff yang lain (pakai baju biasa) yang akan check satu persatu items yang telah kita order tadi depan kita if pecah atau rosak, dan tengok test mentol lampu menyala atau tidak. Take note cukup tak items yang kita dah beritahu kepada staff berbaju KUNING tadi. If tak cukup, inform semula kepada staff berbaju KUNING tersebut.

STEP 4:
Jika semuanya ok, staff tu akan berikan nombor giliran untuk bayar. Tunggu giliran kita dipanggil dan buat bayaran di kaunter.

STEP 5:
Selepas membayar, staff di kaunter akan beri resit. Bawa resit tersebut kepada staff berbaju HITAM di pintu. Beliau akan check dan susun items kita di pintu untuk dibawa ke kereta kita.

STEP 6:
Staff berbaju biasa akan tolong angkat barang ke kereta kita.

DONE :)

Anda ingin ke House of Lighting Puchong? Selamat shopping ya! :)

Visit Facebook Page Houses of Lightings.

SALES HOTLINE 012-2663790 or WHATSAPP 017-2820616 for further enquiries.

Business Hours:
Tue - Sat : 10:30am - 8:00pm
Sun : 12pm - 5pm
Mon : Off

Address :
No.33 & 35, Jalan BPU 6,
Bandar Puchong Utama,
47100 Puchong,Selangor.

-Nad-

October 21, 2015

Produk Shaklee Tidak Diuji Ke atas Haiwan


Shaklee Corporation aktif menyokong pembangunan, penggunaan dan kelulusan ujian alternatif selain yang dilakukan ke atas haiwan di seluruh dunia. Sebagai polisi kami, Shaklee Corporation menentang dan tidak menjalankan apa-apa ujian haiwan terhadap mana-mana produk Shaklee.

Walau bagaimanapun, dalam mana-mana pasaran asing, agensi-agensi kawal selia mungkin bebas menjalankan ujian mereka sendiri ke atas produk kami tanpa kawalan daripada pihak kami.

Pada tahun 2003, Ibu Pejabat Dunia Shaklee telah dibom oleh seorang individu yang menyangka bahawa kami melakukan ujian ke atas haiwan. Ujian ini sama sekali tidak mempunyai kaitan dengan kami atau produk kami. Malah, ia telah dijalankan secara berasingan oleh badan farmaseutikal yang memiliki syarikat kami pada masa itu.

Kami telah beroperasi secara bebas sejak tahun 2004. Malangnya, tindakan keganasan yang tersilap sasar ini serta liputan media yang berterusan terhadap suspek pengebom tersebut telah menyebabkan kekeliruan yang mengaitkan syarikat kami dengan ujian ke atas haiwan. Ini adalah sebuah kesilapan yang nyata. Kami sentiasa mempercayai dan menyokong layanan beretika terhadap semua jenis haiwan.

October 17, 2015

Headband Baby Paling Eksklusif!

Assalamualaikum :)

Korang tahu tak, Ya Allah, rambang mata tengok headbands kat instagram @cottonandlacestyle tau.

Tak sama macam headband kat kedai lain. Sangat cantik dan exclusive gitu!

Sangat sesuai untuk acara special macam raya, kenduri aqiqah etc.

And, ianya dimiliki oleh my bestfriend sejak sekolah rendah! Dia ni sejak dari kecik lagi jadi wakil sekolah, menang pertandingan mewarna. Tuannya kecik molek je, tapi creativity dia memang Nad kagum sangat!

Dah besar (walaupun tak berapa nak besar, hehe) ni pulak, jadi tokey headband.

Bangga ada kawan hebat. Siap masuk TV rancangan Apa Kata Wanita lagi.

Kalau nak suruh Nad buat kraf-kraf ni, errrr kirim salam jelah ye. Hihi. So kita beli je dari orang yang berseni :D (Nasib baik dah ada baby girl. Kalau tak, kempunan! Haha).

Dia ada cerita, asalnya headband tu dia buat untuk anak dia. Sebelum keluar dengan anak-anak sempat lagi dia siapkan headband ikut tema baju yang dipakai. Guna kain-kain lebihan yang mana ada je! Punyalah kreatif dia ni. Sekarang dah jadi kerjaya dan jana income!

That's why kita orang selalu cakap, kalau kita minat sesuatu benda tu, inshaAllah kita tak akan rasa penat melakukannya :)

Headband dia ni, siap anak artis pakai. Anak Che Ta, anak Irene Nadia Marcello, anak Fasha Sandha lah, anak Aziz M Osman lah, amboihh.. Femes sungguh! Hihi.

Jemput singgah instagram dia ya!





Haa, yang ni pulak Ziyani punya. Thanks Aunty :D


Boleh order dari @cottonandlacestyle di 0169846803 Whatsapp :)

Rahsia Mengeluarkan Hingus Bayi Secara Cepat dan Efektif

Assalamualaikum semua.

Kali ni Nad nak share bagaimana cara mengeluarkan hingus baby dengan pantas dan efektif!



Ceritanya begini,

Bulan lepas Ziyani yang berusia 3 bulan mengalami selesema.

Apa yang Nad lakukan ialah..


JIKA HINGUS TIDAK BANYAK:

Sedut guna nasal aspirator ni.


Nad suka nasal aspirator ni sebab senang sangat nak sedut hingus baby.

Tapi kalau hingus jenis yang susah nak sedut dan banyak, guna nasal aspirator pun tak menjadi. Jadi boleh HEMBUS GUNA MULUTNYA.

Caranya:

1. Baringkan baby tanpa bantal contohnya atas katil
2. Kita melutut di tepi katil
3. Make sure baby menangis dulu sebab mulut dia kena terbuka luas dan lidahnya ke bawah, bukan ke atas
4. Hembus dengan kuat dan cepat (1 saat) di mulut baby ***make sure pipi kita tak menutup hidung baby ya! -- macam orang buat CPR tu tapi tak tutup hidung
5. Hingus akan keluar dari hidung baby. InshaAllah :)

Seperti gambar ni tetapi TAK TUTUP HIDUNG BABY ya :)


Cara ni Confinement Lady yang ajar. Nad tak berani buat sebab takut baby sakit. Hihi. Tapi sebenarnya tak pun. Biasanya baby kalau menangis sekejap sebab terkejut. Lepastu hingus dah keluar dia akan lega. Nad minta Encik Gajah hembuskan.


SELAMATKAH HEMBUS DI MULUT BABY?

Nad ada bertanya pada kawan-kawan doktor. So far 3 orang doktor kata ok je. Lagipun kata salah seorang doktor tu, baby actually bernafas melalui mulut. Sekarang dalam fasa peralihan bernafas melalui hidung. So kalau hidung tersumbat pun tidak perlu risau.

Cumanya baby tak lena tidur. Tu yang kena hembus juga tu ;)

So far apply kat Ziyani memang efektif sangat. Dalam 3 hari hingus dah tak ada. Alhamdulillah.

Cubalah :)

Selain itu, apa yang Nad buat ialah Nad amalkan Vita C Shaklee setiap hari untuk memperkuat imun Nad dan baby sebab Nad menyusukan Ziyani. Bila baby atau Nad sendiri demam / selesema / batuk, Nad akan naikkan sedikit dos Vitamin C sebab masa kita tak sihat, badan kita perlukan lebih Vitamin C. Alhamdulillah kalau tak sihat pun, tak melarat lama.

Vita C Shaklee ni lain dari yang lain sebab ianya Sustained Release. Maksudnya 500mg dalam 1 tablet tu tidak dilepaskan terus semuanya apabila kita makan. Tetapi dilepaskan 100mg setiap jam! Sebab badan kita cuma boleh serap 100mg Vitamin C sahaja dalam 1 masa. Next hour boleh serap another 100mg dan begitulah seterusnya.

Jadi kalau anda beli Vitamin C 1000mg sekalipun tetapi tiada Sustained Release ini, 100mg sahajalah yang diserap oleh badan anda. Lagi 900mg akan dibuang oleh tubuh dan masuk dalam air kencing. Tidakkah membazir tu? Nauzubillah.

Sebab itulah Vita C Shaklee memang sentiasa dicari-cari oleh mereka yang mementingkan kesihatan :) Beli yang 500mg, serap 500mg juga inshaAllah!


012-229 5680
Nad

Stok dan Pengeposan 16 Oktober


Encik Gajah ke Home Office Shaklee semalam untuk restock items especially PROMO items bulan ni iaitu

Omega Guard
GLA Complex
Vita E

Kalau ikutkan route biasa guna ke Home Office tu, RM12 pergi balik untuk bayar tol. Minyak RM10.

Since 15 Oktober tol dah naik harga baru, lagi mahal ikut route tu. So ikut route yang tak banyak tol iaitu LDP. Tapi kena pergi time orang kerja. Hehe. Alhamdulillah boleh berjimat :)

Petang pula lepas packing, pergi ke Poslaju.

Alhamdulillah.

Next week pula sambung pengeposan :)

October 14, 2015

Vitamin Untuk Orang Yang Susah Bangun Subuh

ADA VITAMIN UNTUK YANG SUKAR BANGUN SUBUH? 

Ada masalah seperti ini?

>>Selalu bangun Subuh lewat

>>Sudah tidur awal tetapi tetap sukar bangun Subuh

>>Tidur malam tidak nyenyak dan tidak berkualiti

>>Mimpi yang mengganggu kualiti tidur


Mungkin anda perlukan Ostematrix Shaklee!


Apakah kandungan Ostematrix?

>>Kalsium
>>Magnesium
>>Vitamin D
>>Zinc
>>Copper
>>Manganese
>>Boron

Kandungan di dalam Ostematrix Shaklee
Label Ostematrix Shaklee

Bagaimana Ostematrix Shaklee Membantu Bangun Awal?


1. Penggalak tidur

"Magnesium dan Kalsium adalah penggalak tidur, dan apabila diambil bersama-sama, ianya menjadi lebih berkesan! Dengan mengambil Magnesium, anda 'membatalkan' apa-apa masalah jantung yang mungkin timbul akibat mengambil Kalsium semata-mata. Ambil 200 mg Magnesium (kurangkan dos jika ia menyebabkan cirit-birit) dan 600 mg kalsium setiap malam." - sumber: www.health.com


2. Mengelakkan situasi tidak dapat tidur semula apabila terjaga di tengah malam

James F. Balch, M.D., penulis buku Prescription for Nutritional Healing, menulis: "A lack of the nutrients calcium and magnesium will cause you to wake up after a few hours and not be able to return to sleep." - sumber: www.medicalnewstoday.com

3. Menenangkan saraf dan otot

"Magnesium ialah sejenis mineral yang berfungsi untuk menenangkan saraf dan otot. Ia juga membantu peredaran darah yang sihat. Kekurangan pengambilan Magnesium telah dikaitkan dengan beberapa masalah tidur, termasuk insomnia dan Restless Leg Sydrome". - sumber: Dr. Oz

Inilah salah satu tips kami bangun Subuh awal :) Tidur yang berkualiti akan memberikan kesegaran di awal pagi inshaAllah.

Harga Ostematrix Shaklee: RM 61 (non member)
Nak jimat? Klik sini.

012 229 5680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer :)
COD Bandar Baru Bangi
Pos ke Seluruh Malaysia

October 10, 2015

Ziyad dan Ziyani


Bukan senang nak dapat gambar ni. Biasanya Ziyad dia tak kisahkan Ziyani sangat. Bila diberi peluang rupanya nak. Malu tapi mahu! Pegang kemas pulak tu. Hihi.

Progres Rumah Baru - Tint Tingkap Done!



Alhamdulillah settle first step preparation rumah baru iaitu pasang tinted pada tingkap cermin.

Mula-mula berfikir-fikir jugak sama ada nak tinted atau tak. Kalau tak pasang tinted, pasang langsir je.

Akhirnya kami decide nak tinted juga sebab

1. Privacy (aurat terjaga kalau langsir terrrr-selak)
2. Security (orang luar tak nampak dalam)
3. Keselesaan (tak panas)

Rumah kami banyak tingkap. Besar dan tinggi pulak. Ada yang offer nak pasang tinted kat rumah kami dengan harga diskaun dan nak letak banner kat rumah kami. Harga RM6K lebih. Itu lepas diskaun tau. Nasib baik kami tak terpedaya. Lagipun masa tu belum dapat kunci lagi.

Encik Gajah ada tanya kat Facebook juga. Akhirnya kami contact seorang usahawan Islam yang di recommend oleh kenalan Facebook kami. Katanya kerja kemas dan puas hati. Harga murah. Rumahnya corner lot juga RM1.3k.

Orangnya menepati masa. Dan dia dah pasang di beberapa rumah kat kawasan rumah kami tu. So dah ada pengalaman dengan tingkap rumah kami.

Kami decide pilih tinted 3 layer setelah membuat sedikit pembacaan. Dapat tapis 89% haba. Orang luar tak boleh nampak dalam kalau waktu siang. Kalau waktu malam, tinted mana-mana pun memang akan nampak dalam sebab rumah dalam keadaan cerah. Cumanya kalau 3 layer, kita boleh nampak luar. Kalau 2 layer, kita tak boleh nampak luar. Warna yang dipilih pula ialah hijau sebab tinted warna hijau senang masuk dengan apa-apa warna rumah.

Kosnya RM2K sahaja :)

Hari Khamis kami panggil dia, bincang sikit then kami terus setuju. Dia tak minta deposit. Katanya dah siap kerja dia baru bayar. Dia suruh transfer je nanti. So oklah mudah berurusan dengan dia.

Hari Jumaat (semalam) dia pasang dari pagi sampai petang lepas Solat Jumaat. Malam kami transfer kat dia. Pagi ni jumpa semula untuk dia kasi resit.

Overall senang sangat berurusan. Alhamdulillah Allah permudahkan.

Sesiapa nak berurusan dengan dia boleh hubungi:

012 - 209 5967 Encik Rossedi

October 09, 2015

Hadiah Ulangtahun Perkahwinan Kami Yang Keenam



Alhamdulillah, setelah 2 bulan setengah menunggu, akhirnya kami terima kunci rumah pada Isnin, 5 Oktober 2015 yang lalu :)

Rumah ni rumah kedua yang kami beli tapi rumah ni dapat kunci dulu. Haha. Rumah pertama yang dibeli belum siap lagi.

InshaAllah kami nak duduk rumah ni. Hopefully boleh pindah by end of November sebab sewa rumah sekarang ni dah nak habis contract.

Aameen!

Macam tahu-tahu je dekat dengan 6th Wedding Anniversary kami :) Alhamdulillah harini cukup 6 tahun perkahwinan.

Moga Allah memberkati keluarga kami dan memanjangkan jodoh kami. Moga kami dapat melahirkan dan membesarkan zuriat yang taat pada perintah Allah dan memiliki akhlak Muhammad saw. Aameen.

October 05, 2015

Topeng Jerebu Yang Betul Dan Cara Pakai

Assalamualaikum semua.

Harini dan esok, sekolah tutup sebab jerebu teruk. So Abang Zahin tak pergi sekolah. Duduk di rumah je.

Nad perhatikan, ramai yang masih confuse topeng apa yang sesuai digunakan ketika jerebu.

Kalau belum tahu lagi, SURGICAL MASK TIDAK SESUAI DIGUNAKAN UNTUK MENGHINDARI BAHAYA JEREBU!

Surgical Mask yang TIDAK sesuai untuk jerebu!

Surgical Mask (Topeng Pembedahan) tidak sesuai digunakan untuk jerebu kerana ia direka untuk menghalang air liur, kahak, atau hingus si pemakai dari tersebar ke udara ketika batuk ataupun bersin. Bukannya melindungi si pemakai dari pencemaran udara :)

Ia tidak mampu menapis partikel halus jerebu yang berukuran 2.5 mikrometer! Ia juga tidak melekap pada muka, jadi udara tak bertapis akan melalui celah-celah antara topeng dan muka.

Topeng yang betul untuk jerebu sebenarnya ialah..

Topeng N95 ialah topeng yang sesuai untuk jerebu

Topeng pernafasan N95 (respirator) ini telah mendapat kelulusan NIOSH (Institut Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan Malaysia). Ia mampu menapis habuk / partikel sehalus 0.3 mikrometer.

Ia melekap pada muka, lalu menghalang udara tercemar masuk ke dalam sistem pernafasan kita. Ia akan ditapis oleh topeng N95 ini dahulu!

CARA PEMAKAIAN TOPENG JEREBU N95
Klik gambar untuk paparan lebih jelas
 Harap semua alert ya!

012 229 5680 Nadiah Suhaidi Your Certified Shaklee Product Trainer :)

October 04, 2015

Shooting di Pantai Bukit Keluang

Selesai closing pada malamnya, 1 Oktober haritu masih di kampung terchenta. Sempat ke Pantai Bukit Keluang. 10 minit naik kereta dah sampai :) Dekat jer!

Mestilah bawak pembantu hihi

Rupanya dah ada kemajuan.

Sebelum ni ada orang jual makanan dan minuman macam tu je. Up sikit ada playground.

Now dah ada orang jual big bubbles, paragliding, layang-layang, banana boat, etc. Nampak lebih meriah!


Lihat background - Abang Zahin sedang beraksi. Hehe


Cumanya part kebersihan kurang memberangsangkan, boleh improve lagi.

Anak dara terlelap di tepi pantai :)

Sambil-sambil tu shooting gambar product Shaklee :)

Balik Kampung Raya 2 Minggu

Alhamdulillah akhirnya dah sampai rumahku syurgaku di Seksyen 7 Bandar Baru Bangi :)

Setelah hampir 2 minggu di kampung (balik raya) hihih.

Beginilah gaya orang kerja sendiri. Time-freedom inshaAllah :D Masa lebih flexible. Cumanya tak boleh malas-malas bekerja! Man jadda wajada :) Jika ada usaha, adalah hasilnya. Shaklee Business is active income business.

Kalau harap duit masuk goyang kaki, melanggar hukum alam juga kan? Nak dapat sesuatu, kenalah buat sesuatu :)

Eh terceloteh tentang bisnes plak hehe.

Closing September pun di kampung juga. Alhamdulillah dipermudahkan walaupun kadang-kadang internet macam chipsmore! Hehe.

Aksi Ziyad yang tak sabar nak balik rumah dah! Actually takut kena tinggal heheh
Ziyani dan Abang Zahin masa dalam kereta :)
Ziyani poo poo 3 kali semalam! Haha. 4 kali berhenti termasuk 2 kali berhenti solat. Total perjalanan Besut-Bangi 9 jam. Kalau tak berhenti 6 jam je lalu LPT :D

Tapi takpelah. Nasib baik ada Che Teng yang bantu Ummi tengok-tengokkan anak-anak syurga ni. Ringan sikit beban inshaAllah :)

Moga bulan ini lebih baik dari bulan yang lalu. Aameen!

Bulan Terakhir FREE Vitalea Shaklee

Assalamualaikum :)

Nad nak tanya..

Anda pencinta produk Shaklee tapi belum menjadi ahli?

Bulan ini bulan terakhir Shaklee memberikan anda FREE VITALEA yang sudah berusia 100 tahun ini kepada anda apabila anda menjadi ahli + beli minimum 1 item :)



Register ahli RM68.90 seumur hidup suami isteri tau.

Vitalea pula RM88.75. Lagi jimat jadi ahli lagi :)

Rupa terbaru Vitalea :)

Nad memang tak tinggal Vitalea ni especially masa pregnant. Penting sangat supaya HB tak jadi low dan tekanan darah rendah. Satu lagi, kurangkan keguguran rambut dan kawal selera makan :)

Dah 5 tahun dah pun Nad consume Vitalea ni. Bila buat medical checkup Alhamdulillah kesihatan memang improve, dan yang paling seronok dapat menyusukan anak-anak intan payung sepenuhnya :D

Nad bukan sekadar menjual tau! InshaAllah niat utama ialah nak orang lain sihat juga. Lebih kepada sharing. Sebab Nad sendiri makan dah lama baru Nad tergerak hati nak sebarkan tentang kebaikan Shaklee seperti yang Nad dah rasakan.

Kalau ada soalan boleh contact Nad ya! :)


012 229 5680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer :)
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke Seluruh Negara

Basic H Shaklee Pencuci Pakaian Organik


Credits kepada FB Siera Haiyi

Cuci-cuci pakaian berwarna yang kotor tanpa menghilangkan warna sebenarnya.

Basic H diperbuat dari ekstrak jagung dan kelapa.

Handal mencuci kotoran tetapi lembut pada kulit :)

Baca lebih detail tentang Basic H di sini.

012 229 5680
Nadiah Suhaidi
Your Certified Shaklee Product Trainer :)
COD Bandar Baru Bangi
Pos ke seluruh Malaysia

October 01, 2015

PROMO Shaklee Oktober 2015

1. Omega Guard

Beli 1 RM 136
Beli 2 RM 258.40 (jimat 5%!)
Nak jimat lagi? Jadi ahli, caranya klik sini.

Beli 6 FREE 1!
FREE Membership! (Beli dengan harga ahli)
FREE Vitalea Iron Formula!
CASHBACK RM 32.70

Klik gambar untuk mengetahui tentang Omega Guard


2. GLA Complex

Beli 1 RM91.25
Beli 2 RM 173.38 (jimat 5%!)
Beli 6 FREE 1!
Nak jimat lagi? Jadi ahli, caranya klik sini.

Klik gambar untuk mengetahui tentang GLA Complex


3. Vitalea for Children

Beli 1 RM 111

Beli 3 FREE 1!

Klik gambar untuk mengetahui semua tentang Vitalea for Children!

4. Vitalea Iron Formula (for adult)

Daftar sebagai Ahli Shaklee + beli minimum 1 produk = FREE 1 Vitalea Iron Formula!

Klik gambar untuk mengetahui semua tentang Vitalea Iron Formula!


4. Vivix

Beli 1 RM 475 FREE postage

Beli 2 = FREE Membership (Beli dengan harga ahli), FREE postage, CASHBACK RM 36.10

Klik gambar untuk mengetahui semua tentang Vivix

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...