September 21, 2022

Senarai Harga Produk Shaklee Terbaru 2022

Senarai Harga Produk Shaklee Terbaru 2022

Berikut ialah Harga Jualan produk Shaklee. Mahu mendapatkan harga produk Shaklee dengan harga lebih murah? Klik sini.

Senarai Harga Produk Shaklee Terbaru 2022

Senarai Harga Semua Supplement Shaklee

  • Alfalfa Complex (Besar - 700 tablet) RM115
  • Alfalfa Complex (Kecil - 330 tablet) RM63.75
  • B Complex (120 tablet) RM68.75
  • Carotomax (30 kapsul) RM81.25
  • Chewable C (90 tablet) RM56.25
  • Collagen Powder (15 sachets) RM 298
  • ESP (850 gram) RM 173.75
  • ESP Sachet (10 sachet) RM98.75
  • GLA Complex (60 softgel) RM 92.50
  • Herblax (120 tablet) RM63.75
  • Lecithin (180 kapsul) RM66.25
  • Meal Shakes (544 gram) RM126.25
  • Nutriferon (30 sticks) RM198.75
  • OmegaGuard (90 kapsul) RM142.50
  • Ostematrix (120 tablet) RM 61
  • Peppermint Ginger Plus (90 tablet) RM 47
  • Performance Drink - Orange (539 gram) RM 86
  • Performance Drink - Lime (840 gram) RM 148
  • Phytocol (120 tablet) RM 197
  • ResV (60 softgel) RM510
  • Sustain Released Vita C (180 biji) RM 97
  • Vita E Complex (120 biji) RM 156
  • Vitalea Iron Formula (120 biji) RM 93
  • Vitalea for Children (60 tablet) RM 111
  • Vivix (150 ml) RM 475
  • Zinc Plus (120 tablets) RM58.75


Cinch

Cinch Tea Mix (28 sticks) RM 131.25
Cinch Shake Mix Cafe Latte / Chocolate / Vanilla (15 serving) RM 190

Produk Luaran Shaklee

  • Krim Herbal Blend (4 oz) RM 42.50

Hair Care - Prosante:

  • Prosante Revitalizing Shampoo (296 ml) RM 72.50
  • Prosante Replenishing Conditioner (237 ml) RM 73.75
  • Prosante Nourishing Scalp Treatment (59 ml) RM 98.75

Youth Skincare

  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser RM 197.50
  • YOUTH Perfecting Skin Toner RM 203.75
  • YOUTH Activating Serum RM 421.25
  • YOUTH Age Defense Moisturizer SPF-50 RM 210
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Light RM 255
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Rich RM 255
  • YOUTH Radiance C plus E RM 421.25
  • YOUTH Restoring Eye Treatment RM 248.75
  • YOUTH Purifying Clay Mask RM 151.25
  • YOUTH Hydrating Gel Mask RM 151.25
  • YOUTH Moisture Lock Day Cream RM 252.50
  • YOUTH Starter Set RM 850 Klik promosi RM 612 sahaja di sini.
  • YOUTH Renew and Maintain Set RM1,262 (Pembelian set ini layak untuk dapat FREE Membership)
  • YOUTH Intensive Treatment and Repair Set RM1,675 (Pembelian set ini layak untuk dapat FREE Membership)


Get Clean - Water

  • Get Clean Water Pitcher:
  • Filter (3 packs) RM 168.75
  • Housing Kit (1 unit) RM 107.50
  • Pitcher (1 unit) RM 236.25
  • Get Clean Starter Pack (all above) RM 512.50

Get Clean - Home

  • Basic H (16 oz) RM 48.75
  • Dish Wash (16 oz) RM 52.50
  • Fresh Laundry Concentrate (5.5 lb) RM 87.50
  • Soft Fabric Concentrate (32 fl) RM 43.75
  • Get Clean Home Care Set (all above) RM 232.50







Continue Reading

September 20, 2022

Koleksi Testimoni Vitamin C Chewable Shaklee

 

Vitamin C Chewable Shaklee: Manfaat, Keistimewaan, Testimoni dan Harga

“Sedap dan saya suka sangat Chewable C Shaklee yang terbaru.

Memang membantu untuk legakan pahit muka dan mula-mula masa alahan. Hisap-hisap sampai tertidur. Lega sangat” – Master Aya Zuki

Vitamin C Chewable Shaklee: Manfaat, Keistimewaan, Testimoni dan Harga

“Vitamin C Chewable ni serius sedap sangat. Bukan anak-anak je suka, ibu dorang pun suka jugak. Rasanya tak masam tak manis.

Nasib baik sedar yang tu Vitamin C, kalau tak dah buat kunyah-kunyah macam gula-gula 😁 Kena sorok botol sebab anak-anak asyik minta je 👍” – Puan Atul Hamid

Vitamin C Chewable Shaklee: Manfaat, Keistimewaan, Testimoni dan Harga

“Sedap rasa lemon. Macam tak cukup makan satu 😀

Bukan anak sahaja yang suka, mak pun suka juga makan. Kira 2 in 1 gitu” – Puan Natrah Nabil

Vitamin C Chewable Shaklee: Manfaat, Keistimewaan, Testimoni dan Harga

“Sedap Vitamin C Chewable Shaklee ni. Masam dia just nice je. Ada pula bau vanilla dalam mulut.

Nice” – Puan Muslihah

Vitamin C Chewable Shaklee: Manfaat, Keistimewaan, Testimoni dan Harga

“Selalunya anak tolak yang masam-masam ni, tapi Vitamin C Chewable ni, anak suka sangat. Siap minta lagi.

Masam dia just nice” – Puan Aishah Abdullah

Jadi, apa tunggu lagi? Jom dapatkan Vitamin C Shaklee hari ini juga. 
Anda boleh hubungi Amir atau Nad untuk dapatkan vitamin C Shaklee ini.

Continue Reading

CarotoMix Shaklee | Vitamin Untuk Mata

Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksidan yang ditemui dalam buah-buahan, sayur-sayuran dan tumbuhan lain untuk hasil pelbagai bentuk karotenoid semulajadi.

CarotoMix ialah pati campuran semula jadi yang unik untuk menyokong kesihatan penglihatan.

Karotenoid adalah pigmen berwarna terang semula jadi yang terdapat dalam buah-buahan dan sayur-sayuran serta kaya dengan kebaikan antioksidan.

CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata
Apa itu Karotenoid? CarotoMix Shaklee Formula Baru
4 Karotenoid penting
Lutein (5.5mg)
Alfa Karotene (0.85mg)
Likopena (5mg)
Beta Karotene (1.8mg)

Karotenoid adalah pigmen berwarna terang yang terdapat dalam buah-buahan dan sayur-sayuran serta mempunyai pelbagai manfaat antioksida terutamanya untuk kesihatan penglihatan mata. 

CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata
10 Manfaat CarotoMix Shaklee untuk kesihatan
4 Manfaat Karotenoid 
Lutein
Satu daripada dua karotenoid utama yang ditemui pada retina. Meningkatkan ketajaman penglihatan serta melindungi mata dari cahaya biru daripada skrin digital yang menyebabkan mata kabur, penat dan kering.

Likopena
Karotenoid yang mempunyai aktiviti antioksida yang paling kuat. Melindungi mata daripada tekanan oksidatif dan menyokong penuaan mata yang sihat.

Alfa Karotena & Beta Karotena
Penting untuk penghasilan vitamin A yang membantu meningkatkan penglihatan dalam cahaya malap dan melegakan kekeringan mata dengan menggalakkan penghasilan air mata.
 
CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata
4 Manfaat Karotenoid untuk kesihatan mata
Keistimewaan Shaklee
CarotoMix membekalkan empat karotenoid penting termasuk alfa dan beta karotena, likopena dan lutein daripada ekstrak pekat.

CarotoMix membekalkan 13.34mg karotenoid dalam setiap hidangan.

CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata
Harga CarotoMic Shaklee untuk Mata

Harga CarotoMix Shaklee
Harga ahli RM65
Daftar ahli RM35
 
Harga Runcit RM81.25

Testimoni Carotomax Shaklee : Vitamin untuk Mata Rabun

Testimoni Carotomax membantu masalah rabun dan silau

Saya dah ambil 55 botol carotomax. Dulu saya rabun. Dah 5 tahun tak rabun dah. Power saya masa tu, kanan 750 kiri 550. Silau tinggi jugak sebelum amik carotomax. Drive mata wajiblah mata berair pastu sakit kepala. Sekarang, power mata kanan 150, kiri 75. Tak pakai spek pon dah. Pakai contact lens untuk memandu je.

Kat umah tanpa pape medium pun. Lebih lega mcm tu. Selain vitamin, kena jaga makan juga. Amalan-amalan rohani mcm doa-doa pun membantu. Saya rabun sejak darjah 6. Form 2 baru abah saya buatkan spek. Dulu nak kabo mata rabun nak minta buat spek, takut-takut je . Sebab mahal kan. - Puan Aminah Syuhadah

 

Testimoni Carotomax dan Omega
Testimoni ke dua ialah customer yang memberi Carotomax dan Omega Guard untuk 2 orang anak beliau berusia 9 dan 7 tahun. Selepas 2 bulan amalkan secara konsisten, power mata anak beliau ada penurunan. Alhamdulillah
Anda boleh hubungi Amir atau Nad untuk dapatkan nasihat dan produk Shaklee ini.
 


Continue Reading

Disclaimer

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.